Til Menu  

Certificering

Vi er stolte over at præsentere, at Daniel Ofman faciliterer på endnu en Kernekvadrant certificering i foråret 2018. Manden bag Kernekvadranten® kan opleves på aller tætteste hold over et 3 dages unikt og intenst forløb.

 

Hvad er Kernekvadranten?

Kernekvadranten® er et stærk koncept/værktøj, der flytter mennesker og organisationer! Kernekvadranten® præsenterer en styrkebaseret tilgang til udvikling. Et værktøj med uendeligt mange muligheder. Du kan bl.a. anvende værktøjet indenfor personlig udvikling, lederudvikling, teamudvikling og coaching.

Du kan evt. klikke på linket for høre mere om kernekvadranten®

Eller klik på dette: link 

 

Hvad får jeg ud af det?

Via en certificering får du et dybdegående indblik i Kernekvadranten®, der gør dig i stand til at bringe konceptet i spil. Dette kan gøre sig gældende i din daglige ledelse, når du designer og gennemfører udviklingsforløb og/eller agerer i rollen som leder/coach/sparringspartner. Udover indblik i selve konceptet/værktøjet vil deltagelse på certificeringsforløbet med sikkerhed give dig nye personlige indsigter og ny inspiration til virkemidler og metoder, der bidrager til forankring af læring og succesfuld implementering af dine udviklingstiltag. 

 

Du får 3 dages inspirerende undervisning/træning i det fineste selskab med Daniel Ofman (Core Quality International) og Morten Gantzhorn (Løfqvist & Gantzhorn A/S), som begge er erfarne instruktører. På certificeringsdagene vil du, som deltager møde andre ledere og HR-professionelle. Det vil vi naturligvis udnytte og forløbet er derfor designet, så der bliver rig mulighed for at dele erfaringer og blive inspireret undervejs.

Daniel Ofman er manden bag kernekvadranten® og grundlægger af Core Quality International. Core Quality International er en organisation, som er udviklet til at specialisere sig i at facilitere udviklingsprocesser. Daniel Ofman grundlagde denne organisation i 2003. Daniel Ofman er blandt andet forfatter til bøgerne: Building Commitment and Enthusiasm in Organisations (2015), Kernekvaliteter og Kernekvadranten (2012) og Fancy Meeting Me Here! (2007). 

To certificeringer afholdes i 2017

Næste certificering finder sted:

Foråret 2018

Certificeringern vil blive afholdt på Hotel Vejlefjord i Vejle. 

Deltagerantallet vil ikke overstige 15 personer.

Certificeringsprisen udgør kr. 19.900 ekskl. moms.
Dette inkluderer ophold og forplejning.

Vi gør opmærksom på, at store dele af kurset vil foregå på engelsk.


Tilmeld dig her
Tilmelding sker på post@lg-as.dk eller på telefon + 45 3126 3300