Til Menu  

Om Løfqvist & Gantzhorn

 

Vi vil opleves som samarbejdspartneren, der kompromisløst leverer den højeste kvalitet. Den opnår vi ved at sikre, at vi kommer hele vejen rundt om virksomhedens strategi, mål, markedssituation, organisationen, kultur og team - samt de enkelte involverede personer. Denne indsigt er bestemmende for vores konkrete indsatser og de aftalte mål, som vi altid leverer på. Vi har høj etik, i alt vi gør. De personer som bliver involveret i vores processer, vil opleve at blive behandlet med åbenhed og respekt.

 

Vores kvaliteter som skal sikre dette er:

 

Ejerpligt
Kvalicipfast
Dirægthed
Nystisk
Resultik

 

 

Ejerpligt består af Ejerskab og Forpligtelse. For os går de hånd i hånd, når vi forpligter os, tager vi det fulde ejerskab.

 

Kvalicipfast er kombinationen af kvalitet og principfasthed. Et nøgleord i denne sammenhæng er kompromisløshed. Vi er kompromisløse omkring at sætte kvalitet i højsæde og holder fast i vores principper.

 

Dirægthed er kombinationen af direkte og ægte. Det handler for os om at være direkte og entydige i vores kommunikation, samtidigt med at vi er autentiske og ægte. “What you see is what you get”

 

Nystisk er sat sammen af nysgerrighed og analytisk. Vi har en lærende tilgang og følger med i ny viden. Vi vil forstå forskellige perspektiver og sætter os ind i årsager og sammenhænge, så vi når ind til kernen

 

Resultik kommer af resultatorienterethed og etik. Vi arbejder med klare aftaler og mål, og vi leverer de aftalte resultater. Samtidigt har vi en høj etik og integritet - som vi ikke går på kompromis med i vores resultatskabelse